Aanbod

Het vraagt heel wat tijd, kennis en begrip om jezelf goed te leren kennen en te weten hoe je (emotioneel) zorg kan dragen. Heel dat proces kan je beschouwen als een innerlijk werk dat ik graag het ontdekken van jouw ‘zachte bedding’ noem. Een verlies of (moeizaam) rouwproces kan voor jou die uitnodiging zijn.

Via mijn teksten en website wil ik jou graag steun en inspiratie bieden op deze reis naar binnen. Heel veel heeft te maken met het ontwikkelen van (basis)veiligheid en (zelf)liefde, maar ook met het erkenning leren geven aan (oude) pijn en verdriet, werken met je innerlijk kind (= wat je vroeger heeft gekwetst of hebt gemist) en het uiten van je behoeften en grenzen. Ook het leren luisteren naar je lichaam en haar signalen is een onlosmakelijk deel hiervan. Want emoties leven in je lichaam. Niet in je hoofd.

In mijn blogs en gedichten schrijf ik over deze thema’s. Daarnaast bied ik in beperkte mate individuele (schrijf)coaching aan en kan je mij contacteren om te komen voorlezen uit mijn dichtbundel ‘Op het bankje van verdriet‘.

Meer info over mij(n werkwijze) vind je bij Over EveTwijfel je of je wel bij mij terecht kan? Stuur me een mailtje en we bekijken het samen.


En toen het stil werd
hoorde ze welk deel van haar
om haar liefde vroeg


Individuele coaching

Wanneer de natuurlijke stroom van je leven ‘blokkeert’, kan het welkom zijn om daar samen met iemand over te kunnen uitwisselen en bij stil te staan. Samen gaan we op zoek naar jouw ‘zachte bedding’: alle elementen die jij nodig hebt om je huidige situatie beter te begrijpen, zorg te leren dragen voor jezelf en te groeien in (zelf)liefde en vertrouwen. Soms kan het al in één sessie duidelijk zijn, soms vraagt het wat meer tijd, of misschien heb je gewoon graag wat ondersteuning op jouw reis naar binnen.

Je vindt in mij een oprechte en stevige compagnon de route. Ik begeleid zowel vanuit mijn eigen doorleefde ervaring als vanuit mijn professionele werkervaring. Een sessie kan online of in de natuur.

Vergoeding - via vrije bijdrage of ruil (zie onder)

"Dankzij deze coaching ben ik gaan inzien hoe ik vanuit mijn verdriet mijn eigen 'bedding' kan creëren, en hoe helend dat wel niet is. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn naasten."

-William-

Schrijfcoaching

Ben je niet zo’n prater? Wil je liever op eigen tempo kunnen schrijven en vertellen? Dan is het misschien iets voor jou om al schrijvend gecoacht te worden. Wanneer je voelt dat een bepaalde situatie op jou weegt, of je ziet het allemaal even niet zo helder, dan kan een externe kijk op en wat nieuwe zuurstof in de situatie welkom zijn.

Je schrijft me – via brief of mail – wat je wil delen en welke vraag je daarrond hebt, en ik schrijf jou een helder, onderbouwd en intuïtief antwoord terug. De waarheid heb ik niet in pacht, maar ik kan je wel terugkoppelen wat ik bij de situatie voel, welke thema’s ik herken, wat ik tussen de woorden lees en welke richtingen mogelijk zijn.

Heb je op voorhand nog een vraag? Stuur me gerust een mailtje 🙂

Vergoeding - via vrije bijdrage of ruil (zie onder)

Voorlezen uit 'Op het bankje van verdriet'

Vanuit mijn eigen verlieservaringen ben ik gedichten beginnen schrijven over rouw, omgaan met verlies, liefde en innerlijke groei. Dankzij een crowdfundingactie kon ik mijn eigen dichtbundel uitgeven: ‘Op het bankje van verdriet’.

Wanneer je mij uitnodigt om te komen voorlezen creëren we samen een helend moment rond verdriet en troost. We voelen, praten, luisteren, delen. Over gemis en hoop. Over het leren omarmen van onze meest kwetsbare delen. En over liefde die doorheen alles stroomt.

Contacteer me vrijblijvend om af te stemmen. Ik verplaats me in de mate van het mogelijke, maar ook een online voorleesmoment kan. Voor jouw organisatie, klas of (zorg)afdeling, maar ook als helend afscheids- of herdenkingsmoment in intieme kring.

Vergoeding - via vrije bijdrage of ruil (+evt. verplaatsingsonkosten)

"Ik heb heel erg genoten van je pakkende gedichten. Prachtig! Je straalde rust en kalmte uit. Stilte ook. En het voelde heel intiem. Ook al zag je niemand van ons."

"Je hebt me heel sterk aangesproken. Het raakt me ook hoe je deze levenservaring aanwendt om je leven op te pakken. Zo wordt jouw ervaring ook zo zinvol voor anderen."

Vergoeding via vrije bijdrage of ruil

Ik wil meer en meer evolueren naar een systeem waarin we (wederzijds) zorg kunnen dragen voor elkaar. Heb je behoefte aan mijn coaching of advies en heb je voldoende financiële middelen? Dan kan je mij na afloop van de sessie een vrije bijdrage overmaken, afhankelijk van jouw mogelijkheden. Is geld op dit moment geen optie? Laat me dan weten wat je mij in ruil kan schenken. Dingen die ik fijn vind: een massage, shiatsu, klankconcert of healing, ook een coachingsessie, een overnachting in een leuke B&B, een zelfgemaakt (kunst)werk, enz.

Meer vragen hierover ? Contacteer me gerust !


“Elke dag is een reis, en de reis zelf is naar huis”

-Matsuo Basho-